Reviews


4 sterren na 249 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Spareribs waren heel lekker!! 22-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
22-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Er werd op de bon geschreven en zo wel de bezorger sprak mij op dit aan dat ik niet grappig was aangezien ik in plaatst van verkeerd had begrepen jullie hadden mij ook even kunnen bellen om te vragen wat ik hier mee bedoelde. De sinaasappelsaus van de porsie van 20 euro was helemaal omgevallen en we hadden allebei ook geen salade gekregen. We hadden een beetje de indruk dat ze ons terug aan het pesten waren omdat ik dus een paar dingen verkeerd had ingevuld. Dus heel jammer want me broertje besteld vaker bij jullie en dit was ook echt de eerste keer dat het zwaar tegen viel. Vriendelijk Groet Laxmi Gobiend 22-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
20-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vlees zou iets "knapperiger" mogen zijn.verder alle lof. Goed van smaak. Snelle service en prima grootte qua portie 20-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snel, goed en veel! 20-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
19-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 17-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Keurig op tijd bezorgd door uiterst correcte bezorger. Uitstekende Spareribs Original met knapperige aardappelpartjes en goed smakende sausjes. Website duidelijk genoeg maar jammer dat er 35 cent in rekening wordt gebracht voor een Ideal-betaling. 15-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
15-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
14-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Goed eten en supersnel klaar/bezorgd. Eten blijft lekker en goed na bezorgen 13-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer vriendelijke bezorger 12-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
het was weer super lekker 11-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Op internet besteld en op de minuut afgeleverd. Is ook nog lekker. 11-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De spareribs waren weer heerlijk! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 10-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 10-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
website werkt niet makkelijk Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 10-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde vooral lang. Bezorger was verder wel vriendelijk :) 9-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
8-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Jammer dat er bij de spareribs wel aardappeltjes zitten maar geen groenten of rauwkost 7-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten is geweldig.maar wel erg duur geworden laatste jaren! 7-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
keurig op de afgesproken tijd geleverd 4-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
We vonden spareribs heel erg klein en normaal waren ze stukken groter. Erg jammer. 2-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2-2-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
30-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 27-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Mag de volgende keer wel warm afgeleverd worden. Groeten, Janic 26-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
25-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Spareribs waren niet zoals wij ze gewend zijn. Qua smaak en structuur niet. 23-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
22-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke spareribs! 21-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Pizza werd gebracht met auto, temperatuur vonden wij minder dan met bromfiets? Normaal brand je soms je mond aan pizza, nu moest je dooreten om pizza warm naar binnen te krijgen, smaak was veder goed en hoeveelheid kaas top. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 20-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 20-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De vorige x gingen er wat dingetjes mis, waardoor we nu een kadobon hadden. Was niet nodig, maar word wel zeer gewaardeerd! Deze keer was het weer zoals we gewend zijn! Lekker eten, goed warm en vriendelijke bezorger! Top dus! 19-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Pizza was niet echt krokant, spareribs waren goed warm! 18-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
17-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top !! 16-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 13-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 13-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima 11-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
11-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Meestal zijn de spareribs die we bestellen erg lekker, maar dit keer waren ze een beetje té gaar en niet lekker gekruid. Jammer! 9-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
7-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten van de spareribs en de bezorging was precies op de afgesproken tijd. TOP Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 6-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 6-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekkere spare ribs !!! Goeie service en vriendelijke mensen 👍 5-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
We hadden 2 dubbele rib menus besteld. Maar we konden niet zien welke welk was 4-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
het was heerlijk! 3-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
1-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Keurig verzorgd en echt op tijd 1-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
1-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Cheese burger besteld verwachting was goed gezien we eerder hebben afgehaald. Helaas viel de burger erg tegen. Ik vond het niet de kwaliteit van Tennesse, eerder van een snackbar 1-1-2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Eten was niet helemaal warm en de smaak was anders dan we gewend waren! 1-1-2019
Tennessee 4 sterren na 249 reviews
Tennessee