Reviews


4 stars after 327 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi optijd en nog erg warm het eten 4/25/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
keurig en netjes geleverd volgens afspraak 4/23/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en snelle bezorging ... wat wil je nog meer :-) top ! 4/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eenvoudig bestellen op de site, vriendelijk personeel aan de afhaalbalie, eten was op de afgesproken tijd klaar. Heerlijke spareribs, goede sausjes, prima friet en lekker frisse Cesar Salad. Het was de eerste keer voor ons, maar wij zijn vanaf nu vaste klant! 4/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de burgers viel erg tegen, friet te doorbakken en de losse salade was simpel en slecht, daarentegen waren de kippenvleugeltjes Top Kortom eens maar NOOIT meer de locale snackbar levert een betere kwaliteit voor minder geld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgd binnen de tijd en was zeer lekker! Echt tevreden! 4/20/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/19/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijs verhoogd kwaliteit en kwantiteit verlaagd. Flauwe hap in vergelijk eerdere bestellingen. 4/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd afgeleverd en de pizza's waren heerlijk. 4/16/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website was jaren terug beter waar je voor bezorgen moest starten. 4/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer super lekker 4/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Te weinig waar voor je geld , meer bot als vlees This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de pizza niet gesneden was terwijl ik daar om gevraagd had maar voor de rest altijd goed 4/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/12/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snel! 4/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke nette beleefde bezorger. 4/5/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker en bezorger vriendelijk 4/3/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging. En heerlijk eten! 4/2/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de pizza voor mijn smaak niet helemaal gaar. 4/2/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruim binnen de tijd goed op temperatuur bezorgd. Genoten 👍 4/1/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was niet zo warm als anders. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben lekker gegeten! Bedankt! 3/30/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging probleemloos. Prima kwaliteit. 3/27/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kan eigenlijk, in alle opzichten, niet beter. Ga zo door!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net als in het restaurant 'alles goed geregeld' 3/23/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna anderhalf uur moeten wachten tot het eten werd bezorgd. De spareribs waren wel heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we geven een 9 voor de vlotte service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werd heel snel bezorgd 3/16/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd geleverd, verrassend goed op temperatuur en beste spareribs sinds tijden ! Aanbevolen! 3/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De menukaart en de website stemmen niet helemaal overeen... 3/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer goed geregeld. Prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
spareribs was helaas zeer lauw. Miste wat salade, welk vroeger er wel bij was. 3/9/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker 3/9/2019
Tennessee 4 stars after 326 reviews
Tennessee