Reviews


5 stars after 2703 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
dat je voor 35euro iets besteld en dan 2.50 bezorgkosten moet betalen. Was vorige keer niet. 1/1/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vind het voor 1 persoon een beetje duur maar het was heerlijk 12/30/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn al JAREN klant, vaak in 't restaurant maar ook meer dan regelmatig besteld, maar vandaag was 't echt heel slecht. 4 ribben. Twee zeer donker en gortdroog. De andere twee bleek en smakeloos. Vorige keer was het ook al niet al te best en nu ronduit slecht. Erg jammer. Laatste keer geweest. 12/28/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was veel kleiner ribben dan anders en erg donker 12/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging is altijd prima bij jullie! Helaas waren de pizza’s niet lekker! Volgende keer word het voor ons gewoon weer spare ribs. Ook moest ik wat extra’s bestellen om aan de maximale bestelkosten te komen. Dus ik had er een blikje cola extra bijbesteld. Na de bezorging bleek dit blikje er niet eens bij te zitten. Al met al een wat mindere ervaring deze keer! 12/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lauw, dus oosten wat sneller eten! Maar de spareribs waren lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruime porties en goede kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 12/25/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer dan genoeg, snelle service. 12/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
voor t eerst was de pizza niet te eten, had pizza mushroom, maar smaakte naar brood met iets van kaas, geen champignon te zien of te proeven, erg teleurgesteld, ook nog op kerstavond 12/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten. 12/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel jammer van 2.50 bezorg kosten. Het was altijd leuk om de bezorgers zelf wat te geven. 12/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duur geworden. Hoge bezorgkosten, Maaltijd kwam met open sausbakjes in het karton (niet handig, saus door de doos). Zal wel weer een jaar of 2 duren voordat ik dit weer probeer. Jammer, want die American Spare Ribs zijn best lekker. 12/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
binnen 15 minuten(!). altijd kwaliteit 12/23/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect. 12/21/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag super snel, binnen 15 minuten zaten we aan tafel. Bedankt 12/21/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd worden wij nooit teleurgesteld, die spareribs zijn geweldig!! 12/21/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten prijs kwaliteit verhouding ok 12/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 12/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg duur geworden 8 euro gestegen in afgelopen 3 jaar 12/15/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling kwam bijna een uur later als was afgesproken !!! Diverse keren geprobeerd om te bellen en uiteindelijk er maar met de auto naar toe gereden. Daar vertelden ze dat door de drukte ze het antwoordapparaat er op hebben gezet en dus onbereikbaar waren!! Hoe dan !!! Een slechte ervaring Door de drukte waren niet alles goed gegaard! 12/15/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker! Bij de afhaal wel 25 min wachten tot je de bestelling krijgt ondanks dat je een tijd door krijgt! 12/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
we hadden familie-spareribs besteld. Helaas was er een slice spareribs vol met vette witte spul op dat niet lekker is om te eten en de rest was het prima. Goede patat en aardappels. 12/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, op tijd bezorgd en goed op temperatuur This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Graag een betere vermelding over hoelang je op je bestelling moet wachten. Kregen ons eten een uur later dan dat werd aangegeven! 12/11/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ook vandaag weer heerlijke malse spareribs. 12/11/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb kwaliteit 2 sterren gegeven omdat ik vind dat je weinig krijgt voor je geld.... Ik had 2 smalle ribs en andere hadden veel bredere ribs of 2,5 ribs ?????? Dit gebeurt tegenwoordig heel vaak (bij ons althans) graag een reactie terug! op jennetkarssen@hetnet.nl Smaak en gaarheid is wel goed.... 12/6/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het blijft moeilijk om dit adres te vinden en er zaten drogere spare ribs bij (dit zijn ee van jullie niet gewend) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk Al mis ik nog steeds de salade die er eerder bij was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect, This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks dat het eten ruim van te voren online is besteld moesten we toch een uur wachten. Verder het heten was redelijk warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles wat zeer goed, zoals altijd wanneer wij bestellen 12/4/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere verse pizza. Was top 12/4/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Correct en snel 12/4/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker 12/3/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2021
Tennessee 5 stars after 2703 reviews
Tennessee