Reviews


5 stars after 1546 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 10/28/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker eten 10/26/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was uitstekend... miste de mogelijkheid om fritessaus er bij te bestellen. 10/26/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben lekker gegeten en werd keurig op tijd bezorgd. 10/24/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker hoor! 10/24/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De burrito met de Chili com carne is lekker 10/24/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een goede bezorging en heerlijke ribs 10/23/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen groente besteld kan worden. 10/23/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten prima op tijd gebracht. 10/23/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlees was prima, aardappelwedges te lang gebakken, te hard en droog. We zijn beter gewend van jullie. 10/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2e keer dat saus bakjes open zijn in de doos, alles er onder... nog een keer en ik bestel niet meer 10/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was op tijd bezorgd en het eten was meer dan prima. 10/20/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Spareribs te koud en moesten na bezorgen opgewarmd worden in oven 10/20/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
supersnel!! Zoals altijd spareribs en kip uitstekend. Wedges te hard gefrituurd 10/20/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Spareribs hadden warmer gekund, aardappeltjes waren wel heet bij aankomst. 10/19/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snelle service en prima verzorgd en heel smakelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top altijd goed zowel in het restaurant en als je het afhaalt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit spareribs deze keer super. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag even pech denk ik. Eerst aangenaam verrast door de super snelle bezorging, maar aardappels niet krokant zoals altijd en spareribs niet zo lekker gekruid als normaal. Verheug me al op de volgende bestelling, want die zijn vast weer op en top als altijd 10/17/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke spareribs, keurig gebracht rond de aangegeven tijd. De aardappeltjes leken wel een dubbele portie, dus ruim genoeg! 10/17/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs waren normaal dikker/beter dan deze keer. 10/17/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet gelijk duidelijk om op de bestelsite te komen ipv restaurant site. We rijden vanuit Dronten heen en weer om jullie spare ribs te halen. Heerlijk! 10/16/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo zo zo lekker. Beste spareribs die ik ken, bestellen er zeker al 15 jaar. 10/15/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEERLIJK GEGETEN! kwaliteit en service prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De patat was zoutloos maar verder alles prima!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top😉😉 10/10/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker. 10/10/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer super .Lekker gegeten 10/10/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website bestellen onmogelijk maken omdat het druk is? Heel vreemde manier om besteldruk te managen. Latere tijd afhalen ms een betere optie? Eten was heerlijk! 10/9/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd en zo warm dat het niet aan te pakken was meer dan genoeg en super lekker 10/7/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was taai, normaal gesproken is dit niet het geval. Spare ribs was ook veel te gekruid, dit is normaal ook veel minder gekruid. 10/3/2020
Tennessee 5 stars after 1545 reviews
Tennessee