Reviews


5 stars after 374 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou fijn zijn als er meer soorten frisdrank beschikbaar zou zijn zoals cola zero of 7up of dat soort dingen 5/21/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza ‘s veel te vet. Burger krokante kip karig belegd. 5/21/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk prijs is het waard maar toch aan de hoge kant 5/21/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Waarom gaat jullie voorkeur op betaling contant? Waarom kosten in rekening brengen als je via Ideal betaald? Dit heb ik nergens anders gezien! 5/20/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd en lekker warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima en lekker snel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijke website en snelle levering 5/18/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In Januari ook al bij jullie spareribs besteld en allemaal niet lekker/ beroerd geworden ( dit ook doorgegeven ,helaas geen reactie terug gehad). Dit maal nog een keer proberen , van de 5 personen 2 personen weer beroerd na die tijd. Voor de rest prima service en snel en vriendelijk afgeleverd. de overige spareribs waren heerlijk ( chili/ BBQ) 5/18/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn altijd super tevreden over jullie, heerlijk eten. Vanavond waren alleen wel de spareribs minder als normaal. 5/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Spareribs waren lekker mals, viel van het bot! Wel was het een stuk minder dan we gewend waren, zowel het vlees als de aardappeltjes.. En minder gekruid deze keer weer, dit verschilt nogal per keer... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Site werkt niet handig, zoekt niet snel, is niet duidelijk. Veel bevestigen. Voor de rest prima 5/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/7/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top. 5/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kippenvleugeltjes waren een beetje droog, maar wel goed gaar. 5/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlees was erg vet en weinig kruiden. Zijn we niet gewend eigenlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Salade bij de bestelling werd noet geleverd. Wel na gebracht na een telefoontje 5/4/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de american saus er niet bij zat die ik extra bestelt had 5/4/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 5/4/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi, We hadden 1 normale en 1 echt hele kleine rib. Beetje jammer, de vorige keer was dit ook al zo. Geef dan in de beschrijving 1.5 rib ipv 2 ribben. Ik hoop dat hier nog iets mee gedaan kan worden. Smaak was goed! Groetjes Patricia 5/3/2019
Beste Patricia, bij het Spareribs Original menu streven we naar een gewicht van ±600 gram. Dit kan betekenen dat het menu bestaat uit één grote rib en één kleine, zoals bij u het geval was. Evengoed kunnen het drie kleine ribben zijn. Helaas bestaat er niet een standaard grootte die we altijd kunnen leveren. In ieder geval bedankt voor uw recensie, en hopelijk is het verhelderd voor u! Met vriendelijke groet, Team Tennessee
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en super lekker 5/1/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
in een mum van tijd een perfecte afwerking en bezorging van onze bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en verzorgd aan gekomen en mond brandend heet aan gekomen zo hoort het TOP! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste spareribs in Harderwoekkoe This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/27/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was snel en netjes Super warme pizza’s Pizzabodem leek nog niet helemaal gaar. Enorm vet doordat de kaas topping nog dikker is als de bodem. Meer kaas als pizza 4/26/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi optijd en nog erg warm het eten 4/25/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
keurig en netjes geleverd volgens afspraak 4/23/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en snelle bezorging ... wat wil je nog meer :-) top ! 4/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eenvoudig bestellen op de site, vriendelijk personeel aan de afhaalbalie, eten was op de afgesproken tijd klaar. Heerlijke spareribs, goede sausjes, prima friet en lekker frisse Cesar Salad. Het was de eerste keer voor ons, maar wij zijn vanaf nu vaste klant! 4/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de burgers viel erg tegen, friet te doorbakken en de losse salade was simpel en slecht, daarentegen waren de kippenvleugeltjes Top Kortom eens maar NOOIT meer de locale snackbar levert een betere kwaliteit voor minder geld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgd binnen de tijd en was zeer lekker! Echt tevreden! 4/20/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/19/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijs verhoogd kwaliteit en kwantiteit verlaagd. Flauwe hap in vergelijk eerdere bestellingen. 4/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd afgeleverd en de pizza's waren heerlijk. 4/16/2019
Tennessee 5 stars after 374 reviews
Tennessee