Reviews


4 stars after 284 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna anderhalf uur moeten wachten tot het eten werd bezorgd. De spareribs waren wel heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we geven een 9 voor de vlotte service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werd heel snel bezorgd 3/16/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd geleverd, verrassend goed op temperatuur en beste spareribs sinds tijden ! Aanbevolen! 3/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De menukaart en de website stemmen niet helemaal overeen... 3/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer goed geregeld. Prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
spareribs was helaas zeer lauw. Miste wat salade, welk vroeger er wel bij was. 3/9/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker 3/9/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
lekkere spare ribs, mals. En nog warm bij aankomst thuis. 3/7/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
eten was koud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/2/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging nog geen 25 minuten en weer de ouderwetse kwaliteit.Goed warm en Aardappeltjes lekker knapperig, PRIMA 3/2/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zalig poepie! 3/1/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en precies op tijd geleverd.. alleen sin appel honingsausje was erg dun niet makkelijk voor over de spareribs maar .... de smaak was perfect 2/27/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was heerlijk. De spareribs waren een beetje droog. 2/27/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/27/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en op tijd 2/26/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer erg lekker je zou bijna je vingers er bij opeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/24/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/24/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs waren heel lekker!! 2/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Er werd op de bon geschreven en zo wel de bezorger sprak mij op dit aan dat ik niet grappig was aangezien ik in plaatst van verkeerd had begrepen jullie hadden mij ook even kunnen bellen om te vragen wat ik hier mee bedoelde. De sinaasappelsaus van de porsie van 20 euro was helemaal omgevallen en we hadden allebei ook geen salade gekregen. We hadden een beetje de indruk dat ze ons terug aan het pesten waren omdat ik dus een paar dingen verkeerd had ingevuld. Dus heel jammer want me broertje besteld vaker bij jullie en dit was ook echt de eerste keer dat het zwaar tegen viel. Vriendelijk Groet Laxmi Gobiend 2/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/20/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlees zou iets "knapperiger" mogen zijn.verder alle lof. Goed van smaak. Snelle service en prima grootte qua portie 2/20/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, goed en veel! 2/20/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/19/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd bezorgd door uiterst correcte bezorger. Uitstekende Spareribs Original met knapperige aardappelpartjes en goed smakende sausjes. Website duidelijk genoeg maar jammer dat er 35 cent in rekening wordt gebracht voor een Ideal-betaling. 2/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten en supersnel klaar/bezorgd. Eten blijft lekker en goed na bezorgen 2/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vriendelijke bezorger 2/12/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer super lekker 2/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op internet besteld en op de minuut afgeleverd. Is ook nog lekker. 2/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs waren weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
website werkt niet makkelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde vooral lang. Bezorger was verder wel vriendelijk :) 2/9/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/7/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er bij de spareribs wel aardappeltjes zitten maar geen groenten of rauwkost 2/7/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is geweldig.maar wel erg duur geworden laatste jaren! 2/7/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/7/2019
Tennessee 4 stars after 284 reviews
Tennessee