Reviews


5 stars after 2239 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
website kan duidelijker volgens mij 7/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd heerlijk en op tijd bezorgd. 7/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
is gewoon goed en lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en keurig bezorgd.Erg lekker! 7/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Spareribs goed, niet perfect. Goede vallen bijna van het bot af. Pizza te duur voor het formaat en beleg dat er op zat. Gehakt heb ik moeten zoeken met een vergrootglas, vroeger was dat een complete laag over de pizza. De smaak van de pizza was wel goed. 7/23/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs waren niet warm. De aardappelpartjes waren heet. Bijzonder... want de spareribs zijn altijd goed, een flinke tegenvaller deze keer! 7/17/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, zeer mals vlees. 7/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service is super goed 7/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker maar zat niet veel vlees aan de ribs 7/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. 7/6/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal prima 7/5/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was later dan gepland, maar het was heel slecht weer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was 30 Minuten telaat door een fout van de bezorger... kan gebeuren, prima opgelost This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beetje kleine ribs maar wel heel erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker hoor! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
holy moly !!! that was a quick delivery! 6/30/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde anderhalf uur en aardappeltjes waren zacht en klef 6/29/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/28/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super lekkerrrrrrr! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super lekker en bezorgt op de afgesproken tijd. Bestellen via de Website kan beter. 6/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sausjes door de doos met losse dekseltjes 6/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top. Goede service, was op afgesproken tijd klaar en top spareribs. Heerlijke saus. Enigste heel klein minpuntje is dat de ribben niet ontvliest worden. Verder echt top 6/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 6/25/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Netjes bezorgd en super lekker 6/25/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wil graag de optie om gelijk ook online een fooi voor bezorger toe te voegen. 6/23/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden Spareribs Sweet Chili besteld maar dat was absoluut niet terug te proeven 6/23/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas weer te dikke spareribs en heel taai. Normaal fantastisch alleen al een paar keer dit probleem This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was snel geleverd en erg lekker! 6/17/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker, top 6/17/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker en deze keer super snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voortreffelijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden een super snelle bezorging! Het eten was warm en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de bezorger feliciteerde me met de geboorte van onze zoon na dat ie de vlaggetjes buiten had zien hangen :) erg lief en goed opgemerkt van hem! Blijf dat vooral doen dat maakt de bezorging net een beetje extra 6/12/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geregeld lekker gegeten 6/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hoeveelheid van vlees was laste jaren aan weinige kant, (een paar keer doorgeven,toen geen verandering) maar dit keer was prima , ben jarenlang klant. Top kwaliteit 6/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed als altijd, Ik heb alleen nog nooit zo'n hete pizza gehad. hij was echt enkele minuten uit de oven. heerlijk 6/7/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voortreffelijke spareribs 6/7/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dikke prima als gebruikelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Tennessee 5 stars after 2239 reviews
Tennessee