Reviews


5 stars after 707 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit. Snel geleverd. 1/18/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg vet niet te eten. Ben ik niet gewend. We hadden twee pizza en spareribs het was gewoon goor. 1/18/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gesmuld van de boterzachte en goed gekruide spareribs 1/18/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/17/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geen op- of aanmerkingen 1/17/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden de spareribs iets te hard gebakken verder 👍 1/15/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles prima ! 1/15/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza! 1/14/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling binnen 7 minuten in huis! Super snel en van perfecte kwaliteit, spareribs vielen zo van de botjes! Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en lekker warm. Super goede spareribs, lekkere aardappeltjes en passende sausjes! 1/11/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was goed zoals altijd niks op aan te merken 1/9/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had deze keer mijn bestelling al om 16.00 geplaatst en aangegeven dat ik het om 18.15 bezorgd wilde hebben. Wat een service, want de bezorgster stond stip om 18.15 voor de deur This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Goed om te horen dat u zo tevreden bent! Tot de volgende keer!
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en heerlijke spareribs!! 1/4/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vele jaren TOP! 1/4/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip was droog en website is onlogisch qua bestellen omdat er na 1 product toevoegen in wagentje er eerst een postcode ingevuld moet worden. 1/4/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kipwings waren niet helemaal gaar weinig gekruid.. ..... en vet ook de spareribs jammer bestellen vaak... 1/4/2020
Beste Wil, spijtig om te horen dat u niet helemaal tevreden was. We nemen telefonisch contact met u op om dit verder af te handelen.
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging, Top! 1/3/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super! 1/3/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel bezorgd, super warm, super lekker, super aardige bezorger 1/3/2020
Super om te horen!
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en goede kwaliteit en op tijd geleverd. Slechts twee verbeterpuntjes die ik kan bedenken: 1) afhalen zou goedkoper 'moeten' zijn dan bezorgen. 2) Een extra rib is relatief duur t.o.v. een hele maaltijd. Zou een 3-rib maaltijd kunnen worden bedacht? Bijv. voor 27,50 of zo? En een variant zonder frietjes kan ook? 1/3/2020
Mooi dat alles naar wens was, en bedankt voor de feedback!
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben meer dan een uur moeten wachten op onze pizza's. Dat is wel erg lang. 1/2/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd, heerlijk gegeten! 1/1/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top. Heerlijk en snel 12/30/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlees weer niet best, veel te hard. 12/27/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten werd mooi op tijd bezorgd, en het was lekker warm, dus goed. 12/25/2019
Fijn om te horen!
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/25/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er is geen groente bij; de pagina waar je kunt bestellen werkt niet zonder problemen. 12/23/2019
Beste Ruud, Er zit inderdaad geen salade/groente bij onze menu's. We hebben diverse salade's, deze zijn los te bestellen als side order!
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Als je een tijd neer zet van te bezorgen eten, dan moet je je daaraan houden en anders geen tijden neerzetten wat mij betreft. Nu was het ruim een uur wachten ipv 45 min. 12/23/2019
Beste Arne, Wij leveren het eten altijd zo snel mogelijk, tenzij u zelf een voorkeur aangeeft. Dit staat ook aangegeven op onze website. Op het moment dat u bestelde was het druk, waardoor het iets langer dan gebruikelijk duurde. Gelukkig heeft het eten goed gesmaakt!
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima site, snel brengen, lekker gegeten!! 12/23/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer heel lekker, en snel bezorgd! Bezorger was vriendelijk em beleefd. 12/20/2019
Fijn om te horen! Tot de volgende keer!
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een medium pizza besteld voor maandag, pizzadag (€6,50 per medium pizza) volgens jullie website, maar och moet ik €10,— betalen! Hoe zit dat? Graag uw reactie. 12/16/2019
Beste Annamarie, Bedankt voor het melden! Ik zie dat u uw bestelling op zaterdagmiddag heeft geplaatst, met als levermoment maandag. Blijkbaar houdt ons bestelsysteem dan geen rekening met de afwijkende prijs. Ik neem telefonisch contact met u op en dan krijgt u het prijsverschil van ons terug. Nogmaals dank voor het melden, dit is nog niet eerder gebeurd! Met vriendelijke groet, Team Tennessee
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen de aangegeven tijd geleverd. Kwaliteit was goed. 12/16/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke spareribs en met een halfuur bezorgd. Prima keus dus! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aan de vlees zat een behoorlijk stuk vet aan en waren anders gekruid dan anders. Was niet helemaal mijn smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ging niet echt makkelijk, ben niet zo voor pc en dan is het niet echt duidelijk hoe te bestellen. 12/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/11/2019
Tennessee 5 stars after 707 reviews
Tennessee