Reviews


5 stars after 2402 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de spareribs waren te vet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel contact en snelle levering; goede kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sparerids waren wat laf verder als goed 11/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima, 11/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker , zoals altijd! 11/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste!! 11/25/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bestelde saus zat er niet bij, een euro teveel betaald 11/25/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We gaan zeker nog eens bestellen 👍 11/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten voor een schappelijke prijs 11/23/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer een goede service en lekker gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste mensen van Tennessee, Het was weer dik voor mekaar, we zijn weer dik tevreden!! 11/17/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top weer eens! 11/15/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Belachelijk dat voor een bestelling thuis van ruim 100 euro er 35 cent extra wordt berekend voor een ideal betaling. Contant is toch veel risicovoller voor de bezorger. 11/15/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribs waren meer gekookt. Smaakloos en op sommige stukken nog koud. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging van heerlijk eten! Is zeker voor herhaling vatbaar. 11/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer als vanouds GEWELDIG!!!! 11/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer echt heerlijk . 11/12/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgster was keurig op tijd! 11/9/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
eten was niet echt heel erg warm meer 11/8/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak was weer lekker de pizza had iets steviger gebakken mogen zijn. Verder prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
uitstekend zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect op tijd en warm ,alleen een nadeel we wisten niet welke eind pittig waren of was dat alleen met saus te merken?? 11/6/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, keurige bezorging én op tijd! 11/5/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De spareribs waren ongelooflijk flauw! Volgens ons misten wij de kruiden en/of de marinade. 11/2/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 10/30/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Smoked bbq spareribs besteld en de original. Helaas 2 keer de original gekregen ze wilden wel de bijbehorende saus langsbrengen maar bij aankomst waren de spareribs koud geweest. Ik ben geen fan van de steaksaus of knoflooksaus dus heb ik droge spareribs moeten eten. Heel erg jammer en zonde van het geld. 10/30/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je komt er wel op maar de link naar online bestellen maf ietsje soepeler. 10/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het leek wel of alle gerechten opgewarmd waren. Aardappels klef. Vlees taai en hier en daar zelfs zwart. Jammer. Voor het eerst hebben we een klacht. 10/25/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanavond nog eens spare ribs thuis laten bezorgen, het waren de beste in heel lange tijd! Mals, sappig, goed gekruid en ruim voldoende van alles. Keurig aan het begin van het tijdsslot stond de bezorger aan de deur. Dikke 10 voor Tennessee! 10/19/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en warm geleverd! En het waren weer heerlijke spareribs! 10/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
buitengewoon smaakvol en accuraat op tijd bezorgd. voor herhaling vatbaar 10/16/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat in plaats van de aardappelpartjes viel nogal tegen. Daar hadden wij niet op gerekend. 10/16/2021
Tennessee 5 stars after 2402 reviews
Tennessee