Reviews


5 stars after 1788 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Bedankt voor de service. 1/19/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling mooi op tijd. Spareribs vond ik wel wat aan de vette kant 1/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke spare ribs en ruim voldoende 1/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling werd precies op de afgesproken tijd bezorgd en was heel lekker en goed heet van temperatuur. We hebben heerlijk gegeten! 1/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aangenaam verrast was zeer smakelijk 1/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nee 1/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website is niet actueel. Er staat nergens iets over corona of extra maatregelen en dat het restaurant gesloten is. 1/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er was een foutje gemaakt maar die werd weer netjes goed gemaakt. Bedank!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker, goed, en meer dan genoeg This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nette, vriendelijke bezorger en perfect op tijd. Dit is voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend zoals altijd 1/16/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd bezorgd. Website houdt nog wat te wensen over. 1/16/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Jammer dat je geen salade kunt bestellen. 1/16/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel kwaliteit als altijd 1/15/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
netjes op tijd bezorgd en een goede spireribs 1/15/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en vlot, 1/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en nog lekker warm bij aankomst! 1/13/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Via de tablet of internet op de telefoon werkt de website niet. Ik kom steeds niet verder dan het invullen van de postcode. Alleen via de laptop is het uiteindelijk gelukt. En telefonisch bestellen is geen optie wanneer je niet genoeg contant geld in huis hebt. 1/12/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal prima, lekker snel. Had alleen niet goed gelezen dat er bij dit menu geen sla zat. 1/11/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kipvleugels waren bremzout, spareribs kurkdroog en heel klein. Ben stukken beter gewend van jullie. 1/11/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zou graag de hamburgers weer terug zien bij het online bestellen 1/11/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Oké!!!! 1/11/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden 1 bakje knoflooksaus te weinig voor een familie pakket . En ook de frietjes was niet lekker .. Spare ribs waren wel goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles is top, maar €0,35 iDeal kosten rekenen terwijl je voor meer dan €100 bestelt is ronduit schandalig! Het is niet veel, maar principe kwestie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was echt heel slecht. Aardappeltjes, 3kwart leek wel restjes, veel mini stukjes. Niet gekruid zoals normaal. Spareribs idem. Weinig vlees, dunne ribben en van de 3 'volledige' ribben waren maar 3 stukjes gekruid. De knoflooksaus zelf was ook aan de waterige dunne kant. Niet wat ik gewend ben, en kan het weten! 1/9/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er lastig om via mijn mobiel uit te pluizen hoe te bestelllen. Hij bleef na 1 gerecht doorgaan naar betalen en ik wilde eigenlijk wat anders 1/9/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden het heerlijk. En zo optijd. Dank hiervoor 1/8/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden het idee dat de spare ribs niet vers waren, maar voor de 2de keer in de oven geweest was. 1/5/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, warm en genoeg. Zoals altijd 1/5/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! op tijd! warm! gewoon goed! 1/4/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Tennessee 5 stars after 1788 reviews
Tennessee