Reviews


5 stars after 3046 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
aardappelen waren niet meer warm en spare ribs niet mals. 5/25/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 5/24/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker. Alleen bij een spare rib zat erg veel vet aan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kip was niet vers en opnieuw gebakken was erg droog en veel te veel zout was niet te eten 5/10/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima en kwaliteit goed. snelle levering 5/9/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net als de vorige keer de ribs een beetje erg aan de vette kant. Das wel een beetje jammer. Verder altijd prima 4/22/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het vlees was om te zuigen!!! Ik heb genoten. 4/3/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Al eerder gedaan maar er wordt niets mee gedaan. Veel minder als een paar jaar terug. 3/23/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kreeg twee behoorlijke kleine spareribs terwijl vorige keer veel groter waren. Voor 24 euro vind ik wel heel veel geld. 3/14/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben nieuw werkzaam in Harderwijk en maanden hadden de jongens het het al over jullie. Vol enthousiasme besteld op de website. Die is goed, bezorger optijd, aardige bezorger ook. Verpakking is goed. Maar De tweede streng was gewoon kouder en te rauw. Terwijl de eerste zo geweldig lekker was. Zullen we het samen nog eens proberen? Ik hoor het graag Bofvroom@hotmail.com 3/14/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Lang geleden, wij hebben genoten ervan. 3/11/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga niet meer bestellen, prijzen rijzen de pan uit... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk, maar zijn niet anders gewend!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een bestelling van 2 ribs. Een rib was heerlijk mals en lekker, de andere rib was echter heel taai en vettig. Helaas niet opgegeten, want werd er misselijk van. Echt niet lekker.. 2/23/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend lekker 2/19/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke smaak alleen het vlees was niet warm zoals de wedges. 2/17/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, smakelijk, compleet! 2/16/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag een gezinsmenu besteld. Geen commentaar op de bezorgservice of website. Vlees daartegen 0 sterren. Er zat een bedorven rib tussen wat blijkbaar niet mogelijk was na telefonisch contact te hebben gehad. Probleem werd gezegd structuur van het vlees was anders ? Het smaakte toch bedorven. Ik hoorde de mevrouw wel degelijk op de achtergrond praten met de persoon van de telefoon wat hij tegen mij moest zeggen. Ik had op prijs gesteld dat dit op een volwassen manier opgelost zou worden maar niet dus. Ik zal hier nooit meer bestellen en ook geen goed woord over spreken. Ik ga hier zeker een klacht over indienen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd en heerlijk gegeten 2/1/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en op tijd. Maaltijd goed 1/27/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel te zout 1/26/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten 1/19/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Stipt op tijd. Aardappeltjes krokant en spareribs super gaar! 1/16/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2024
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd en kwalitatief de beste spareribs 12/26/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals ik gewend ben, gewoon goed 12/21/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 12/15/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke spareribs, snelle levering. Moeite waard 12/14/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de spareribs, ook de gewone, waren lekkerder door kruiden en de wedges waren voorheen veeeel lekkerder, pittig en krokant Volgende keer beter hoop ik succes 12/9/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed maar deze keer helaas niet 12/6/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Door een foutieve bestelling werden het wel erg prijzige ribs. Tussen 1 of 2 ribs bestelling zit 3 euro. Als je 1 losse besteld betaal je 12 euro ?? Het gewicht van de ribs is ook een stuk minder dan voorheen. 12/1/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2 relatief kleine ribjes. Ben anders gewend bij Fast Pizza’s 11/9/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was koud en spareribs waren enorm stug This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling niet compleet en geen reactie op klacht. 10/20/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Om de zoveel tijd toch even onze "guilty pleasure". 10/18/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te zout en taaie kip 10/17/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind een beetje vet echt niet erg, anders moet je geen spareribs bestellen. Één streng was wel erg veel vet, tot bijna geen vlees. Voor de rest was het weer goed. 9/28/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lastig om te vinden waar je kan bestellen 9/26/2023
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger wist niet het verschil tussen de twee verschillende spareribmenu's (welke wat was). 9/22/2023
Tennessee 5 stars after 3046 reviews
Tennessee