Reviews


5 stars after 559 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten werd op tijd bezorgd en was goed warm. Zeer tevreden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen.? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlot bezorgd, lekker warm. 10/12/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geen opmerkingen 10/12/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed als altijd maar er mogen wat meer aardappeltjes er bij. 10/12/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat je niet kunt pinnen bij bezorger 10/9/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribs waren veel kleiner dan normaal. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zaten dit keer aardig wat botsplinters in het vlees bij beide porties. Normaal nooit, vandaar dat het opviel. Verder prima! 10/5/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
heerlijke malse spareribs, deze keer 1 minpuntje wat betreft de aardappeltjes, deze waren (vermoedelijk) te lang gebakken, zo knapperig dat bij de meesten de puree ontbrak, prima salade 10/2/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte weer uitstekend. Toch wel de beste pizza's die je in Harderwijk kan krijgen. 10/2/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs waren heerlijk sappig en smaakten prima, De friet was goed warm en knapperig. Helemaal tevreden. 9/30/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ZOALS VERWACHT... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helaas,een zeer ongare ,slappe pizza.De slechtste ooit gegeten,jammer!! De buren . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De portie was kleiner en veel minder vlees dan normaal. De spare ribs waren droog en donker van kleur. Nog net geen zwart. Is jammer want jullie kunnen zulke lekker spare ribs leveren, maar deze keer was best een tegenvaller voor de prijs wat ik er voor moet betalen. Volgende keer hopelijk beter This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏼 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen spare rib saus, patat flauw This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza zijn eigenlijk te vet 9/19/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal goud natuurlijk 9/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Minimale bestel bedrag is iets te hoog vind ik. 9/16/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie snelle service, en netjes afgeleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer top....als vanouds! 9/14/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel gekregen 9/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede servers op de website Vooral de spareribs zijn altijd zo lekker Ik ga voor spareribs altijd naar tennessee 9/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Thuis eten alsof je in het restaurant zit! 9/12/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd was keurig, netjes op de aangegeven tijd. Pizza was erg heet ( kon mijn mond nog verbranden). Dit is absoluut geen negatief punt, beter dan een half koude hap. Pizza was erg lekker, rijkelijk belegd met verse producten. Online bestellen op de website is geen enkel probleem, eenvoudig en goede optie aanwezig zodat je extra producten kan toevoegen. 9/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker 9/9/2019
Fijn om te horen!
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smakeloze, slecht gekruide spareribs en keiharde, te vaak of te lang gebakken aardappelpartjes. Niet van jullie gewend. Heb t weggegooid. 9/5/2019
Dat is niet de bedoeling! We nemen telefonisch contact met u op. Met vriendelijke groet, Tennessee
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goede spareribs en fijn personeel bij uitgifte! 9/5/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en op aangegeven tijd bezorgd Sparerib smaakte prima 9/3/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website is wat ouderwets, maar doet zijn werk. Uiteindelijk draait het om het eten. En dat is goed, 20 euro is een vol portie, goed gekruid, lekkere sause en de aardappels zijn ook lekker. Waar voor je geld en goed vullend. Vlees viel van het bot zo mals was het. 8/30/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer zwarte spareribs 8/28/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
+ Bezorging sneller dan gebruikelijk. + Hamburger prima - Friet slap - Salade rare bijsmaak (niet vers) 8/28/2019
Tennessee 5 stars after 559 reviews
Tennessee