Reviews


5 stars after 653 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ging niet echt makkelijk, ben niet zo voor pc en dan is het niet echt duidelijk hoe te bestellen. 12/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/9/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd duurde wel wat lang...en ik vind als je voor bijna 60 euro besteld dat er geen bezorgkosten gerekend zouden moeten worden! En ook nog ideal kosten? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/7/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke ribbetjes, portie was gigantisch! En lekker! Frietjes waren goed krokant, aardappeltjes lekker gekruid. De Tennessee ribs zijn een absolute aanrader! 12/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De aardappel wedges waren beetje slap 12/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering, het was héérlijk 12/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zijn zo onstabiel qua kwaliteit en helaas waren de spareribs vandaag weer van gekookte soepvlees, dus voorlopig maar weer niet opnieuw bestellen 12/5/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/5/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ..snelle bezorging..top !! 12/2/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/2/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Smakelijk, wel zijn de spareribs wat zout en minder smaak door kruiden etc This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Spare ribs waren koud en patat was slap. 11/29/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was er super snel. Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was lekker en snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd afgeleverd 11/23/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig verpakt (nog goed warm) en op de aangegeven tijd bezorgd. Spareribs waren nog beter dan de vorige keer (en toen waren ze al super)!! 11/22/2019
Fijn om te horen Menno! Tot de volgende keer!
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, prima warm en vriendelijke bezorger! 11/22/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. 11/21/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, smaakte uitstekend! 11/20/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 11/18/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! Super kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijdt mooi optijdt en super lekker!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Soms zijn de aardappeltjes beetje ver doorgebakken maar nu waren ze perfect! We hebben genoten ervan. 11/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/13/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was fantastisch maar werd wel pas na ruim anderhalf uur bezorgd. 11/11/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beetje langer als 45 min 11/9/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vriendelijke bezorger. 11/8/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/6/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd! De spareribs waren lekker, echter de smaak maakte je door de losse saus er overheen te doen. Deze was niet meegebakken zeg maar dat vonden wij jammer. De website ziet er mooi uit ! 11/5/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker 11/4/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goede spar ribs, snel bezorgd, lekker gegeten, tip top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2019
Tennessee 5 stars after 653 reviews
Tennessee