Reviews


5 stars after 2751 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima eten en service 9/24/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Persoonlijk had ik er iets meer van verwacht. Aardappeltjes iets te ver door gebakken en kip had iets krokanter gemogen. De pizza was rijkelijk belegd en goed van smaak, iets aan de koude kant. 9/23/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker en ook op tijd geleverd 9/22/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
0,25 cent transactiekosten is belachelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Menu besteld,maar geen aardappeltjes. Pizza als een natte vaatdoek en dat alles voor bijna 60 euro. Nooit meer! Na ruim een half uur de aardappeltjes en een nieuwe pizza als een natte vaatdoek. Voor dit geld de allerlaatste keer! Echt nóóit meer. Wat ontzettend slecht. 9/14/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer geweldig. De website kan kwa usabillity wel wat upgrades gebruiken. 9/13/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en snel Genoeg eten 😉👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, we hebben erg van de bestelde Pizza Genoten 9/10/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs waren overheerlijk en boterzacht met lekkere saus. De aardappels en extra bestelde patat a €2,50 waren niet weg te werken. Alles donkerbruin en keihard gebakken. Zowat een hamertje nodig om de aardappel kleiner te maken. Kon het zo weggooien. Catastrofe!!! 9/10/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geregeld 9/8/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker👍 9/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, Geweldig!! 9/5/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Daniël heeft goede service die verdient loonsverhoging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sorry maar de kwaliteit was echt zeer slecht. Aardappels heel zacht terwijl aangegeven bij opmerking graag goed doorbakken. Eigenlijk direct gebeld en ze kwamen wel netjes nieuwe brengen. Maar ik belde te vroeg want ook de spare ribs echt heel slap. Eigenlijk weinig van gegeten was niet lekker. 9/2/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/1/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur te laat bezorgd.. kwaliteit ook minder dan we gewend zijn helaas This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet relevant 8/27/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet geweldig. Werd maar weer eens duidelijk dat je pizza bij de Italiaan moet bestellen (maar ja, die was dicht …..). 8/24/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip was droog, oude smaak en dus niet lekker . We hebben het weggedaan... Erg jammer want de aardappels, kipnuggets en patat waren prima en de spareribs erg lekker! Groeten familie Vermeer 8/20/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten en service 8/19/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was snel bezorgd en erg lekker! 8/17/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten bij een snackbar is nog minder vet 8/15/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een van de twee stukken sparerib had een onaangename "berensmaak". Dit is vlees van een oud mannetjesvarken. 8/15/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geregeld en heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lang geleden maar nog steeds als van ouds heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
uitstekend zoal we gewend zijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze zijn en blijven de beste in overheerlijke spareribs GR Robert uit Harderwijk 8/13/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging 8/12/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima kwaliteit en snelle service 8/5/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service optijd geleverd 8/5/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Aardappelpartjes waren taai en niet zo lekker als normaal. Wilde 2 bakjes bestellen maar goed dat we dat niet gedaan hebben. 8/1/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/1/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd uitstekend van kwaliteit en bezorgtijd. Als dat gewoon is word je vanzelf bijzonder This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
Tennessee 5 stars after 2751 reviews
Tennessee