Reviews


5 stars after 2660 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ribben zijn kleiner dan normaal en ze waren droog. Er zaten weinig aardappeltjes bij 5/12/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De aardappeltjes waren klef en de spareribs waren supervet. Heel jammer. 5/12/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!! Aanrader!! Snel En lekker 5/9/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer heerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bij bestelde olijven veel te weinig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere Beenham en Curry Chicken pizza en de bezorging binnen een kwartier! 5/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker en netjes op tijd bezorgd en warm. šŸ‘ 5/4/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel handig voor de volgende keer om op de doos te zetten wat waar inzit. Vooral als het om de verschillende soorten spareribs gaat. Maar wat een lekkere ribs zijn het, we hebben genoten 5/3/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ver binnen de gestelde tijd bezorgt, temp zeer goed, knapperige korst, erg smaakvol weer. 5/2/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 4/29/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, prima op tijd! 4/25/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de spareribs waren weer erg vet 4/21/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super 4/21/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles weer prima! 4/21/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bewust 15;30 besteld en 17:30 afhalen Dit werd 17:50 uur .. best veel 20 min 4/18/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was altijd goed maar nu gaat de kwaliteit achteruit erg jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beetje teveel vet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Weinig tonijn en kaas smaakte zuur This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker als altijd en snel geleverd na de spits This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Frites voor het kindermenu waren vies, slap en vol met vet. De rest was heerlijk! 4/2/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling moest nog worden gemaakt terwijl er 2 uur van te voren besteld was. 4/1/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
had een 2 rib menu bezorgd maar moet ook bezorgkosten betalen voor online komt er ook wat bij en zit op ongeveer 500 meter uit elkaar 3/28/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker 3/26/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend 5/5. 3/23/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
sausdeksels half eraf alles onder de saus vlees niet echt warm, beetje sla met tomaat of paprika was welkom geweest.Pizza alleen midden warm de rest taaie korst. jammer was de eerste keer dat ik bestelde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed verzorgd geweldige kwaliteit en heerlijk bereid This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Zoals we gewend zijn. 3/17/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aardappelen waren klef en koud en de spareribs waren lauw dus die kon ik opwarmen 3/17/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/17/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze waren helaas niet zo gaar als anders, maar desondanks verrukkelijk! 3/16/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Koude pizza erg vreemd 1 wel warm rest koud?? 3/14/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De spareribs waren weer heerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi optijd en het was weer heerlijk 3/12/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Van bestellen tot bezorgen duurde deze keer in tegenstelling tot andere keren best lang, ongeveer een uur en 5 minuten. Het eten smaakte goed maar was niet echt warm helaas. Jammer want we zijn veel beter gewend. 3/9/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel en lekker zo als altijd Gr Michel den besten :)šŸ‘šŸ˜‰ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super lekkeršŸ‘ŒšŸ» This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd bezorgd en lekker gegeten! 3/5/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onze bestelling was 3 kwartier te laat, erg jammer, we hadden namelijk op tijd besteld. Ik heb hierover gebeld en toen werd er gezet dat de bezorger net onderweg was. Vervolgens duurde het nog 20 minuten voordat hij er was. We hadden ipv cajun aardappeltjes frites besteld, maar we kregen cajun aardappeltjes, ipv BBQ saus zat er steaksaus bij. Op de kassabon was dit alles wel omcirkeld maar schijnbaar niet opgemerkt. We waren altijd tevreden dus het is jammer dat we het deze keer niet kunnen zijn. 3/5/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer een heerlijke maaltijd! We hebben genoten! 3/5/2022
Tennessee 5 stars after 2660 reviews
Tennessee