Reviews


5 stars after 1359 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hamburger was erg klein 7/9/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/8/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Keurig verpakt. 7/7/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel snel, warm en lekker. Zelfs de patat was helemaal goed 7/6/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles is prima geregeld. Eén tip: Wij hadden 3 verschillende spareribs. Echter bij het uitpakken was er geen verschil te zien. Het zou goed zijn om op de doos de inhoud te vermelden. 7/6/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden een broodje hamburger besteld en helaas was deze niet heel erg warm meer, smaakte verder nog wel goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
Beste Dianne, Dank voor uw recensie. We gaan hierop letten. Fijn dat de hamburger toch goed gesmaakt heeft!
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog steeds super lekker! Spareribs zijn precies goed gekruid 7/3/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een zalige spareribs!! Ze vielen gewoon Van het botje af.. 7/3/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is altijd te weinig als het zo lekker is 😜 wel serieuze opmerking: Amerikaan saus. De pittige tomatensaus is top maar geen optie op de lijst. En mag iets meer. In het restaurant heb je vaak meer. 7/2/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg tevreden goed op tijd. 7/2/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima voor elkaar en geleverd volgens afspraak. 7/1/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service, vreemd dat ik geen bevestiging ontving via email na mijn bestelling maar nu wel een vraag om een review 7/1/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top vandaag! Op tijd, bestelling klopte en jet eyrn was heerlijk en warm 6/30/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en goed heet geleverd 6/29/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spare ribs te gaar en te zout, aardappels waren heerlijk. Dat vinden wij. 6/29/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is altijd goed eten zowel in het restaurant als lekkere spare ribs afhalen.. Dit doen we ook al jaren. Tog mis ik zelf altijd een originele American coleslaw bij de spareribs zodat de maaltijd kompleet is This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer die extra kosten , jullie koerier gaat zonder geld opweg , veilig , maar wij betalen, volgende keer cash This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik wil Tennessee ontzettend bedankt voor de heerlijke spareribs die gister waren bezorgd. Ik had laten weten dat ik jarig was en werd gefeliciteerd door de bezorger wat ik ontzettend leuk vond. We hadden iemand die nog nooit jullie spareribs had gegeten en ze vond het heerlijk! Ze waren super mals, vielen van het bot af. We hebben super genoten. Dank jullie wel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed eten en super snelle bezorging 6/27/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele vriendelijke bezorger! 6/27/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nadat je een item in het winkelwagentje doet, kun je heel lastig terug naar het menu om nog wat te bestellen. 6/26/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat jullie nu ook one rib menu’s hebben! Het werd al snel na bestellen bezorgd echt top! 6/26/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/24/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk❣️ 6/23/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel geleverd en lekker 6/22/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles dik voor mekaar!!! 6/22/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/22/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
kwaliteit aan de mindere kant. Kleine porties. Was eerder wel eens anders. Ook was de bezorging aan de vroege kant. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en goed geregeld...was weer erg lekker !!!!... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze complimenten voor de correcte bezorging en kwaliteit van de bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
(Te) late bezorging zonder tussentijds bericht, kwaliteit prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De afgesproken tijd...Top!! Smaak/ kwaliteit/ temperatuur perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed voor elkaar 6/20/2020
Tennessee 5 stars after 1358 reviews
Tennessee