Reviews


5 stars after 2800 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geregeld en snel bezorgd 7/23/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen aanmerkingen over Tennessee 7/19/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden deze keer de familiemenu. Ribs waren prima, aardappeltjes in zak waren zacht en niet lekker knapperig als anders. Dat was jammer! Bij losse ribs zitten ze in een bakje en blijven veel lekkerder..... 7/18/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
on Line goed te volgen en te bestellen Afhandeling professioneel en de kwaliteit van de producten meer dan goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 7/16/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gezelligheid in de keuken is een positief signaal, maar in dit geval duurde het daardoor een tijdje voor mijn aanwezigheid opgemerkt werd. Hier krijg je wel de beste spareribs in de wijde omgeving, waar het uiteindelijk om gaat! 7/14/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was veelste weinig vlees had gebeld extra kregen we niet zijn jaren klant dit had niet verwacht 7/13/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk zoals altijd. De spareribs en aardappeltjes zijn top. Ik had er patat bij besteld, helaas waren die te hard. Te lang in de frituur gezeten. Het was niet erg lekker in verhouding met de aardappeltjes. Weet dat voor een volgende keer. Verder de rest super lekker. 7/12/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend 7/11/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Afhalen / bezorgen was wat onduidelijk. Na dat basket gevuld was terug naar de menu kaart was wat omslachtig 7/11/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kom en bestel hier al jaren en de kwaliteit is altijd goed. 7/7/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zeer slechte zaak bestellen en uiteindelijk blijkt de bezorgservice niet te werken. Ook niet mogelijk na we uur wachten om het op te halen. Gewoon dikke pech niet voor het eerst 7/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
chickenwings heerlijk en lekker warm. De spareribs waren niet erg warm en sommige erg droog .Helaas, wij zijn het anders gewend. 7/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten en snelle service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was niet compleet na een half uur tweede streng brengen 6/29/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/29/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er stond niet op de dozen wat erin zat, waardoor het niet duidelijk was welke pizza erin zat. Moeilijk om de vegetarische van de shoarma van curry chicken te onderscheiden. En de creamy bacon zat er vlg ons niet bij...... 6/29/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dag van tevoren besteld, perfect op tijd geleverd. Het had wel wat warmer gemogen. Cajun aardappeltjes waren erg lekker, de ribs niet zo: erg zout en naar mijn idee te droog (hoewel ik bij het bestellen wel had aangegeven dat ze de vorige keer zo lekker mals en sappig waren en ik hoopte dat dit weer zo zou zijn)... Lijkt dus een beetje 'hit or miss' - ene keer geluk, andere keer minder. Ook een beetje vreemd dat, zelfs bij het gebruik van de eigen bestelwebsite, 0,25 behandelkosten als extra in rekening worden gebracht, plus nog eens 2,50 bezorgkosten. 6/28/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza en spareribs besteld, helaas was de pizza echt heel erg slecht. Niet gewend, pizzarand was erg hard en pizza was zowat koud. Pizza weggegooid. Spareribs daarentegen waren wederom perfect. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs die we gisteren hebben ontvangen leken wel van een biggetje in plaats van van een varken, dat zijn we niet gewend van Tennessee, erg jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super gegeten 👌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had twee kleine stukken met erg veel botten er tussen weinig vlees en de aardappels waren keihard. Dit is de laatste x geweest dat ik iets heb besteld bij jullie zeker voor 24, euro erg duur voor wat je krijgt jammer 6/25/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger had alle tijd deed het gewoon heel rustig aan 6/24/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere spareribs en op tijd klaar. Grote portie. Ik had alleen wel iets van een salade of zo er bij verwacht. Jammer dat jullie niet in Hierden bezorgen. Hier gaan we zeker vaker bestellen. 6/21/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Enorm naar uitgekeken.. helaas vrij teleurgesteld in het afhalen.. bewust ervoor gekozen want was eerder mogelijk dan bezorgen.. echter hebben we nog 20 minuten na originele tijd moeten wachten. Kregen de indruk dat we waren vergeten. Waarbij andere eerder eten kregen en later binnen kwamen en zelfs bestelde. Ook jammer als er een ander is en die krijgt een drankje van het huis aangeboden vanwege dat het 10 minuten langer duurt. En wij met een oprechte excuses en glimlach het mogen doen.. en in de keuken continue horen dat onze bestelling ineens met enorme haast gedaan moet worden.. jammer, want waren enorm fan vooral omdat binnen eten zo goed is. Wij zullen ook niet meer afhalen of laten bezorgen door deze verdrietige nasmaak.. waarin gelijkheid niet naar ons idee gelijk staat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen groente of salade bij zit of te bestellen is. 6/18/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza viel tegen vergelijkend met de vorige keer 6/18/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!! Snelle bezorging en het eten was goed warm. TOP!! 6/17/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, lekker en goed warm. 6/15/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima alleen jammer dat de verkeerde sausjes geleverd zijn 6/11/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker! 6/11/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker zo als altijd top 6/7/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Belachelijk dat bij een bestelling van bijna 40 euro gewoon 2,50 bezorgkosten én 0,25 transactiekosten in rekening worden gebracht. Naar mijn idee mag de bezorging en betaaltransactie gewoon kostenloos als de bestelling boven de 25 euro is. 6/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was lauw beetje jammer 6/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles 100 punte! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, altijd op tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, exact op tijd. Svp wel aandacht geven aan de website. Daar staat het menu nog op met oude prijzen en verouderde corona meldingen. Maar was om vingers bij op te eten. Complimenten. 6/4/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/2/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2022
Tennessee 5 stars after 2800 reviews
Tennessee