Reviews


5 stars after 2608 reviews
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spare ribs hadden veel vet op het vlees zitten waardoor er een aantal niet te eten waren 1/10/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top kwaliteit 1/10/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima bezorgservice en ook op tijd!! kwaliteit was goed (spareribs) en zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beetje jammer familie box besteld 35 euro ook om gebeld. Wil je bestelling afronden in 1 x 39 euro 4 euro duurder Beetje raar. De iets dikker rips bovenop daaronder echt hele dunne zonder van geld. Nog maar de vraag voor de volgende keer gaan bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, top en op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden de spareribs vandaag te gekruid. Normaal vinden wij ze erg lekker. 1/8/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De aardappeltjes hadden helaas te lang in de oven gezeten en waren daardoor minder lekker dan gewoonlijk. Spareribs waren weer top, heerlijk mals. Levering was super snel! 1/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duidelijk,gemakkelijk bestellen en betalen,levering volgens afgesproken tijd.Bestelde ruim van hoeveelheid én zeer smakelijk. 1/5/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had patat ipv aardappels besteld, was ook omlijnt, echter je raad het al! 1/4/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Laatste paar keer echt niet lekker en erg droog vlees . Toch maar weer geprobeerd, maar helaas weer droog vlees . Voor ons was dit de laatse keer. 1/3/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs super gebakken, vlees viel zo van het bot. Ook de cajun aardappelpartjes lekker krokant. Bezorging precies op tijd. Ga zo door. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
dat je voor 35euro iets besteld en dan 2.50 bezorgkosten moet betalen. Was vorige keer niet. 1/1/2022
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vind het voor 1 persoon een beetje duur maar het was heerlijk 12/30/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn al JAREN klant, vaak in 't restaurant maar ook meer dan regelmatig besteld, maar vandaag was 't echt heel slecht. 4 ribben. Twee zeer donker en gortdroog. De andere twee bleek en smakeloos. Vorige keer was het ook al niet al te best en nu ronduit slecht. Erg jammer. Laatste keer geweest. 12/28/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was veel kleiner ribben dan anders en erg donker 12/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging is altijd prima bij jullie! Helaas waren de pizza’s niet lekker! Volgende keer word het voor ons gewoon weer spare ribs. Ook moest ik wat extra’s bestellen om aan de maximale bestelkosten te komen. Dus ik had er een blikje cola extra bijbesteld. Na de bezorging bleek dit blikje er niet eens bij te zitten. Al met al een wat mindere ervaring deze keer! 12/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lauw, dus oosten wat sneller eten! Maar de spareribs waren lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruime porties en goede kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 12/25/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer dan genoeg, snelle service. 12/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
voor t eerst was de pizza niet te eten, had pizza mushroom, maar smaakte naar brood met iets van kaas, geen champignon te zien of te proeven, erg teleurgesteld, ook nog op kerstavond 12/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten. 12/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel jammer van 2.50 bezorg kosten. Het was altijd leuk om de bezorgers zelf wat te geven. 12/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duur geworden. Hoge bezorgkosten, Maaltijd kwam met open sausbakjes in het karton (niet handig, saus door de doos). Zal wel weer een jaar of 2 duren voordat ik dit weer probeer. Jammer, want die American Spare Ribs zijn best lekker. 12/24/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
binnen 15 minuten(!). altijd kwaliteit 12/23/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect. 12/21/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag super snel, binnen 15 minuten zaten we aan tafel. Bedankt 12/21/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd worden wij nooit teleurgesteld, die spareribs zijn geweldig!! 12/21/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten prijs kwaliteit verhouding ok 12/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 12/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg duur geworden 8 euro gestegen in afgelopen 3 jaar 12/15/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling kwam bijna een uur later als was afgesproken !!! Diverse keren geprobeerd om te bellen en uiteindelijk er maar met de auto naar toe gereden. Daar vertelden ze dat door de drukte ze het antwoordapparaat er op hebben gezet en dus onbereikbaar waren!! Hoe dan !!! Een slechte ervaring Door de drukte waren niet alles goed gegaard! 12/15/2021
Tennessee Oranjelaan 15 0341422411
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2021
Tennessee 5 stars after 2608 reviews
Tennessee